het concept

De ANNA van MILLS collectie is ontworpen voor de elegante, nonchalante en stijlvolle vrouw die houdt van klassieke eenvoud. Een vrouw die volop in het leven staat, er goed uit wilt zien en uniek is op haar eigen manier. Haar schoenen vormen dagelijks de basis van haar outfit.

Elk paar ANNA van MILLS schoenen vertelt een eigen verhaal waarbij de ideeën van de designer over elegantie en stijl tot leven worden gewekt. Onze focus is het creëren van hoogwaardige gepersonaliseerde schoenen, made to love and last.

het idee

Door: Anna

Als klein meisje was ik altijd al gefascineerd door schoenen. Schoenen hebben een bepaald effect op mijn onderbewustzijn. Er bestaat geen beter medicijn voor een lamlendig en onaantrekkelijk gevoel dan het aantrekken van een paar hakken. Ze maken benen langer, spannen kuitspieren aan en zorgen voor een elegant en sierlijk postuur.

Als schoenenliefhebber was ik altijd op zoek naar het perfecte paar basic hakken: ik houd van elegante, vrouwelijke en stijlvolle schoenen met een goede kwaliteit. Toen mijn zoektocht naar het perfecte paar voor de zoveelste keer resulteerde in een teleurstelling, besloot ik mijn eigen customizable schoenen collectie te gaan ontwerpen en te laten produceren. Ik verruilde het Limburgse Roermond voor Amsterdam alwaar mijn zoektocht begon… het begin van een ontdekkingsreis vol beproevingen en overwinningen, resulterend in mijn eigen schoenenlabel onder de naam ANNA van MILLS.

ANNA van MILLS draagt uit waar ik voor sta: persoonlijkheid, eenvoud, kwaliteit, vrouwelijkheid met een stoere twist en uniciteit.

We’ve stopped searching and started designing XoXo Anna & Vivian