#1 Verlaging prijzen 

Door hogere volumes hebben we lagere inkoopprijzen weten te onderhandelen met onze Italiaanse leveranciers, mét behoud van exact dezelfde kwaliteit. Uiteraard zie jij, als consument, dat ook terug in de prijs. Vanaf nu ontwerp je jouw perfecte schoenen namelijk al vanaf € 169,-, afhankelijk van de design-keuzes die je maakt. Klik hier om een overzicht van de huidige prijzen te bekijken. Pas betalen na levering van je nieuwe schoenen? Dat kan in het vervolg met Afterpay.

#2 Uitbreiding aantal leerkleuren 

Vanaf nu zijn er NOG meer leerkleuren om uit te kiezen! Geïnspireerd op de nieuwe FW17/SS18 trendkleuren, hebben we niet alleen het aantal naturel tinten uitgebreid, ook hebben we een paar knalkleuren toegevoegd aan het assortiment. Van koningsblauw tot kanariegeel – de keuze is aan jou! Klik hier om de nieuwe kleuren te bekijken. Eerst de kleuren in levende lijve zien? Dat kan! Bestel dan een kleursample of host een shoe-party :-).

#3 Update 3D design tool

Door de design-opties in een stappenplan weer te geven, weet je nu zeker dat je alle keuzes hebt gehad. Zelf je schoenen ontwerpen wordt nu dus nog makkelijker! Klik hier om te starten met designen.

#4 Inspiratie

Inmiddels hebben we al behoorlijk wat ANNA van MILLS ambassadrices. Hoe leuk is het om daar iets mee te doen?! Vanaf nu staat er daarom elke maand een inspirerende (bekende) ambassadrice in de spotlight. Je vindt een interview én haar favoriete ANNA van MILLS schoenen terug onder het kopje “inspiratie” Klik hier voor inspiratie.

#5 Gebruikersgemak

We hebben ons best gedaan om online designen & bestellen (nog) makkelijker voor je te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een chatfunctie geïmplementeerd zodat je, bijvoorbeeld tijdens het designen, meteen je vraag aan ons kunt stellen. Daarnaast hebben we de website mobile friendly gemaakt: vanaf nu kun je dus ook op je mobiel designen.