RETOUREN

Omdat jouw schoenen, na bestelling, speciaal voor jou worden gemaakt in ons Italiaanse atelier is restitutie van het aankoop bedrag niet mogelijk. Omdat we het wel erg belangrijk vinden dat jij 100% gelukkig bent met jouw nieuwe schoenen, hanteren we het volgende retourbeleid:

# 1 Niet de juiste maat
Mochten de schoenen niet goed passen, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst van de schoenen contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen of door een email te sturen naar contact@annavanmills.com onder vermelding van het ordernummer en een duidelijke reden. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om de mogelijkheden tot kosteloze aanpassing of vervanging van de schoenen aan je voor te leggen.

Let op!
Het kan voorkomen dat je voeten aan het einde van de dag wat meer gezwollen door belasting gedurende de dag. We adviseren je daarom om de ontvangen schoenen altijd aan het begin van de dag te passen. Pas de schoenen altijd op een schone en zachte ondergrond om er zeker van te zijn dat de leren zool niet beschadigd.

# 2 De ontvangen schoenen komen niet overeen met jouw 3D ontwerp
Door gebruik te maken van de meest geavanceerde 3D technologie heeft onze design configurator een fotorealistische weergave. Alle 3D kleuren en materialen zijn nagenoeg hetzelfde als in real-life. Desondanks hebben factoren als type beeldscherm en verlichting hier invloed op. Mocht je niet tevreden zijn met jouw kleur schoenen of design, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst van de schoenen contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen of door een email te sturen naar contact@annavanmills.com onder vermelding van het ordernummer en een duidelijke klacht omschrijving. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken. Het is mogelijk om, voorafgaand aan het plaatsen van je bestelling, samples te bestellen van leerkleuren a € 2,- per sample. Dit bedrag wordt van het aankoopbedrag afgetrokken wanneer de bestelling wordt geplaatst.
Samples bestellen? Neem contact met ons op door een email te sturen naar contact@annavanmills.com.

# 3 De schoenen zijn beschadigd bij ontvangst / productiefout
ANNA van MILLS schoenen worden met de grootste zorg en de beste materialen geproduceerd. Wanneer de schoenen desondanks onverhoopt beschadigd blijken te zijn bij ontvangst of wanneer er sprake is van een productiefout, neem dan binnen 6 maanden na ontdekking contact met ons op om de mogelijkheden tot kosteloze reparatie, aanpassing of vervanging van de schoenen te overleggen.

Schoenen die beschadigd zijn als gevolg van onzorgvuldig gedrag of door het dragen worden niet kosteloos gerepareerd, aangepast of vervangen.

In alle hierboven genoemde gevallen dienen de schoenen, na beoordeling en bevestiging door ons, binnen 30 dagen retour gestuurd worden -onder vermelding van het ordernummer- naar het volgende adres:

ANNA van MILLS B.V.
Keizersgracht 241
1016 EA AMSTERDAM

Retourkosten zijn voor eigen rekening en risico. We adviseren dan ook het pakket verzekerd en inclusief track & trace code te verzenden. ANNA van MILLS wijst aansprakelijk voor kwijtgeraakte retourzendingen van de hand.