Ons Italiaanse atelier

De gehele ANNA van MILLS collectie wordt gemaakt in de Italiaanse provincie Le Marche, waar oog voor detail en vakmanschap hoog in het vaandel staat. De eeuwenoude traditie van de schoenmakerij wordt hier met trots overgedragen van generatie op generatie.

Elk paar ANNA van MILLS schoenen is uniek en wordt gemaakt in een atelier waar specialisten elk onderdeel van het proces zorgvuldig in de gaten houden. Wij maken enkel gebruik van materialen die met de grootste zorg zijn geselecteerd en afkomstig zijn van Italiaanse leveranciers.

Al onze partners zijn door de overheid gecertificeerde bedrijven die voldoen aan alle regelgeving met betrekking tot veiligheid, sociale zekerheid, kinderarbeid en milieu.

Luxe materialen

Onze FW17 collectie bevat een breed assortiment exclusieve materialen, aangeboden in seizoengebonden tinten en klassieke kleuren.

Deze herfst mogen warme gele / licht oranje tinten niet ontbreken in je kledingkast.
Ze geven pit aan je herfstoutfit, gecombineerd met die oversized wollen trui, jeans of nieuwe warme wollen jas. Deze kleuren inspireren je om van je comfortabele bank af te komen en om ze aan iedereen te laten zien.

Je vindt onze kleurencollectie automatisch wanneer je jouw eigen perfecte schoen ontwerpt in onze 3D design tool.

Stop Searching - Start Designing!