verzending & levering

Je bestelling wordt verwerkt zodra de betaling is goedgekeurd en het verzend- / factuuradres is geverifieerd. Wij streven ernaar om jouw schoenen binnen 3-4 weken na bestelling ​​te leveren.

Verzending & levering
ANNA van MILLS verzendt alle bestellingen binnen Nederland gratis. Na een productietijd van 3-4 weken, streven wij ernaar om jouw schoenen binnen 2 werkdagen af ​​te leveren. Voor leveringen naar andere EU-landen wordt € 15,- in rekening gebracht. Leveringen naar andere EU-landen worden binnen 2 tot 5 werkdagen afgeleverd.

Bestellingen worden verzonden via de PostNL standaard service, inclusief track & trace code. PostNL biedt pakket bezorging aan van maandag tot en met zaterdag. Je ontvangt een email bevestiging zodra de order is verzonden, inclusief track & trace code om de zending te volgen.

Voor bestellingen uit non-EU-landen verzoeken wij je om eerst contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website of door een email te sturen naar contact@annavanmills.com.

Alle ANNA van MILLS pakketten zijn verzekerd tijdens het transport naar het afleveradres. Zodra je de levering hebt ontvangen en ondertekend, is het pakket niet meer verzekerd.