MAATTABEL & PRIJZEN

MAATTABEL

We begrijpen dat het niet makkelijk is om online schoenen te bestellen zonder ze vooraf te kunnen passen. Bovendien hebben schoenenmerken soms wisselende maatvoeringen. Niettemin hebben we geprobeerd om het bestellen van de juiste maat zo makkelijk mogelijk te maken voor je: kies gewoon jouw normale schoenmaat! Je vindt meer informatie over onze maten hieronder.

Maten en passen
Alle schoenen in de ANNA van MILLS collectie zijn verkrijgbaar in Europese maten 36-42 (inclusief halve maten) en zijn uitgebreid getest door een panel van vrouwen om de juiste maat en pasvorm te bepalen. Alle schoenleesten zijn in Italië speciaal voor ANNA van MILLS gecreëerd, gebaseerd op de pasvorm van de gemiddelde Nederlandse vrouw.

M.b.t. de maatvoering gebruiken we de volgende conversietabel.

Schoenmaat NL Sschoenmaat UK
36 3
36,5 3,5
37 4
37,5 4,5
38 5
38,5 – 39 5,5
39 – 39,5 6
40 6,5
40,5 7
41 – 41,5 7,5
42 8

Jouw maat selecteren
Je wordt gevraagd om jouw schoenmaat te selecteren als laatste stap in onze 3D design tool. Kies hier jouw gebruikelijke maat (bijv. Als je in 90% van de gevallen maat 40 hebt, selecteer je bij ons ook maat 40). Als je twijfelt over het selecteren van de juiste maat tijdens het uitchecken, klik dan op de button “neem contact met mij op / chat met Anna”. Je vindt deze button rechtsonder in het scherm. Chat live of laat een berichtje achter en wij nemen contact met je op om advies te geven over de juiste schoenmaat.

Als de door ons geleverde schoenen niet passen, passen wij ze gratis aan of laten een nieuw paar schoenen maken in de juiste maat. Zie ook ons ​​retourbeleid.

Opmeten van je voeten
Het meten van je voeten met de hand is lastig zonder de juiste training. Iedereen gebruikt verschillende methoden voor het meten en tekenen van hun voeten, en zelfs de kleinste onnauwkeurigheid kan resulteren in een onjuiste grootte/schoenmaat. Om deze reden vragen wij aan om alleen je gebruikelijke schoenmaat te gebruiken.

Bijzonderheden
Als je twijfelt over het kiezen van je schoenenmaat om de hieronder genoemde redenen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of door een email te sturen naar: contact@annavanmills.com.

# 1 Ik heb twee verschillende schoenmaten;
# 2 Ik heb extra brede of extra smalle voeten;
# 3 Ik heb een tussenmaat;
# 4 Ik heb een schoenmaat kleiner dan 36 of groter dan 42.

Wij zullen je dan contacteren om een ​​mogelijke individuele oplossing te bespreken. Daarnaast is het mogelijk om een ​​afspraak te plannen om de modellen te bekijken en te proberen.

PRIJZEN

Instapprijs per model (allen in camoscio en stiletto hak):
Pump € 169,-
Shootie € 189,-
Bootie € 209,-

Keuzes/Add-ons
Hakkeuze
Stiletto: geen meerpijs
Block heel: € 9,95

Keuze 7cm of 9cm: geen meerprijs
Keuze neus schoen: geen meerprijs

Leerstructuur
Nappa: € 9,90
Kalfsleer: € 14,90
Camoscio leer:geen meerprijs

Strap
Ankle strap: € 5,50

Materiaal hak
Houten hak (zwart, donkerbruin, cognac): € 10,95
Hak bekleed met bovenkant leer: geen meerprijs
Veranderen van metaalkleur gunmetal/gold: geen meerprijs